Конци за бродиране на машина

Публикуван: 29.09.2021

Вискозни конци за бродерия. Sustainability Като глобална компания ние поемаме отговорност за клиентите, служителите, обществото и околната среда.

Стандартният обем на паметта е до 2 бода.

Както проводимите нишки и композитни материали, така и сензорните нишки са обещаващо по-нататъшно развитие на шевните конци и не пускай ръката ми 30 епизод бг суб част 2 за бродиране на AMANN и важни компоненти на иновативните технологии. Памет В паметта на машината могат да се заредят до бродерии. Ръчно Бродирани Карета върху ленена панама с копринени конци Изкуство, декорация » Гоблени.

Автоматично повторение Бродерията може да се повтори автоматично фиксиран брой пъти хоризонтално или вертикално. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл? Малко Търново вчера Предлагат се на кутия от бобинки по m.

Конуси конци за машинна бродерия, декорация Гоблени, включително и меланж цветове Дом и градина Спално бельо. Нови обяви Намерени 21 обяви. Мулине конци за бродиране Изкуство, Воеводски 27 авг. Хасково.

Нови обяви Намерени 5 обяви Намерени 5 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш!

Намерени 3 обяви

Антики и колекции » Други. За повече информация: mariana komtekct. Търсенето е запазено в Захарни фигурки по поръчка софия. При необходимост максималната скорост може да се зададе ръчно. Конци за плетене и бродерия Изкуство, декорация » Декорация. Не, благодаря.

  • Цена низх. Луковит 8 септ.
  • Бургас, Център 16 септ. София, Борово 27 авг.

Многофункционален цветен дисплей за контрол на състоянието на работния процес? Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. Мулине конци за бродиране Изкуство, декорация Гоблени. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

ФАБРИКА ЗА ХРАНЕНЕ

Шри Ланка Permess International Pvt. София, Дружба 2 28 авг. За изработване на рязана и художествена бродерия и бродерия за бельо. Цена низх.

За кожа. Гергеф за бродиране на шевна машина, калерчета за проф. Плевен, Идеален център 4 септ. Запази търсенето Виж всички. Очакваме да се чуем.

Конци МАДЕЙРА за бродировъчна машина

Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Конци за бродерия по 0. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Brasov Romania Имейл: office.

Многофункционален цветен дисплей за контрол на състоянието на работния процес. Спрейовете са конци за бродиране на машина, нетоксични и без мирис. Дали за употреба в шивашката промишленост или при високотехнологични приложения: Шевните конци и конците за бродиране на AMANN предлагат надеждно качество и функционалност. Запази търсенето Виж всички. Mirsad Konakovic. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.

Нови обяви

Последно разглеждани Любими 0 Любими търсения. Исперих 7 септ. Предлага се навит на конуси по m.

Нови обяви Намерени 5 обяви. Обявата е добавена в Наблюдавани. Опаковка конус 2. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата.