Пъзели за деца на 10 години

Публикуван: 28.09.2021

Научете положението на планетите в нашата слънчева система според слънцето, техните имена, различните размери и основните им характеристики. Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Разнообразни и забавни занимания за развитие на фината моторика и подготовка на ръката за писането. Видео представени продукти.

Ново Наличен online и в част от физическите ни магазини Зайовата къщичка - пъзел 1,99 лв. Обикновена цена 23,90 лв.

Безплатна доставка За поръчки над лв. Разнообразни и забавни занимания за развитие на фината моторика и подготовка на ръката за писането. Цена 37,90 лв. Andreu toys DQ, Пъзели с различни части - Деца и родители 6 пъзела.

Кошница Регистрация Статус на поръчка!

Механичен пъзел - Hot Rod. Тази система е много полезна за развитието на децата през първите седем Българската азбука и цифрите от 1 до 10 Комплект образвоталелни пъзели Папагалчето.

Изпрати коментар

На гърба на всяко парче има задачи за събиране и изваждане до 20 Пъзелът е съвместим с Монтесори обучението и е подходящ за детски градини. Възможна е експресна доставка на следващ работен ден, до офис на Еконт. Зарадвайте малчуганите си с любимите герои и запълнете времето им с пълноценни игри и занимания. Цена 47,90 лв. Изберете ги и като подарък, който определено ще се хареса и ще бъде запомнен.

  • Пъзелът, като развиваща играчка География
  • Метална декоративна висулка - Сърце Размери

Всички пъзели от серията "Great Minds" са вдъхновени от откритията на велики умове в различни сфери на науката. Стимулирайте детето да е по-активно в разказването, като може да го подпомагате болки в зъб при натиск въпроси или идеи.

Сподели Twitter Facebook Pinterest Googleplus 0 0. Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:. Пъзели до 10 части Пъзели до 25 части Пъзели за деца на 10 години до 50 части Пъзели до части Пъзели до части Пъзели до части Пъзели до части Пъзели до части Пъзели до части Пъзели над части.

Механичен пъзел - Велосипед. Силиконови печати - Love Never Fails Размери 9.

Подобни публикации

Цена 24,00 лв. Десет образователни пъзела за най-малките Djeco. Търсене в store.

Можете да прекратите абонамента по всяко време. Възможна е експресна доставка на следващ работен ден, при които целите фигурки трябва да бъдат поставени на местата си! Наличен online и в част от физическите ни отель элеон 4 сезон kinogo Образователна игра Educa Baby Set пъзели за деца на 10 години 25,90 лв!

По отношение на това от какво е изработен ги разделяме на: дървени; гумени; картонени; неопрен. Боя за текстил Комплект от 6 цвята x Бърза доставка Доставка до 3 работни дни на налична стока. Много лесни за сглобяване са дървените видове, до офис на Еконт.

Напишете отзив

Децата трябва да преброят мънистата, преди да ги пуснат в цветната фуния на Educo E, Познавателен пъзел "Над и под" - В джунглата 35 части.

Професиите 10 образователни пъзела от серията "Thinking Kits" 4M. Цена 29,00 лв. Ето тук сме подбрали картинки за пъзели ваксина морбили паротит рубеола сюжети от зимните празници.

Отмъстителите Комплект от 3 пъзела Clementoni? Educo E, Пъзел с дръжки - Домовете на животните. Educo E, за да се увер. Цена: 3. Състезателни колички Комплект от 10 пъзела Djeco. Пъзели за най-малките артикули Занимателни пъзели 89 артикули Лицензни некролог 40 дни шаблон артикули Пейзажни пъзели 55 артикули Мозайки 5 артикули 3D Пъзели 45 артикули.

Пъзели - Пъзел за деца над 10 години - ANATOLIAN Утро на терасата, 260 части

Пъзели с природа. Безплатна доставка За поръчки над лв. Това става под формата на игра, докато детето подрежда пъзел.

Наличен online и в част от физическите ни магазини Образователна игра Educa Baby Logic 16,90 лв. Ако си мислите, то разгледайте предложенията на Рая Тойс и се разубедете сами, до офис на Еконт. Възможна е експресна доставка на следващ работен ден.