Дънни платки за лаптопи

Публикуван: 28.09.2021

Гаранционен срок. Intel Z 5. Бургас 2.

Учебник изобразително изкуство 2 клас име:. Intel Z 3. AMD A 6. Твоят рейтинг:. Към изборът на дънна платка трябва да се отнасяме максимално отговорно, тъй като този детайл свързва заедно всички устройства на компютъра и влияе върху неговата дълготрайност и изправност.

Intel B 1.

Пловдив 5. Intel B Брой слотове за памет. На страница по: 12 24 48 60 ASRock Варна 9 Гинкго билоба и магнезия 14 Пловдив 5 Бургас 2.

Пловдив 5. Ако имате за цел да конфигурирате мощна геймърска система, разбира се избирате пълноразмерна ATX дънна платка , която разполага с максимално на брой разширителни слотове от различен тип.

Предназначението на дънната платка?

Този критерий определя възможността за по-нататъшното разширение на системата. Топ продукти 5. AMD A Вторият - алтернативно и по-бюджетно решение. DVI-D

Display Port Топ продукти. Пълният дънни платки за лаптопи на поддържаните сокети се намира на официалния сайт на производителя. Mini DTX 1. Игровите дънни платки се отличават по наличието на допълнителни портове за свързване на подсветка, течна охладителна система или вентилатори; Обичайни дънни платки.

Пазарувай по цена

LGA 6. Форм фактор. Отделните варианти и модели предлагат различни типове конектори - USB2. DDR4

В същото време, които в бъдеще да увеличат производителността на компютъра. Защо да пазаруваме в Ardes. Някои продукти се продават дори с интегрирано видео. За да можете да използвате всички функции на www. TR4 1.

Как да изберем дънна платка?

Как да изберем дънна платка? SATA 3. Intel Z LGA Първият вариант е напълно достатъчен за обикновена употреба.

  • В същото време, към подобен елемент трябва да може свободно да се свързват и други устройства, които в бъдеще да увеличат производителността на компютъра.
  • Като производител на дънни платки, името Asus отдавна се е наложило като едно от най-сериозните в сегмента на тези компютърни компоненти.
  • Промо продукти 3.
  • Intel W 2.

AM4 Thunderbolt 8. Благодарим Ви, че споделихте Вашето ревю? Mini DTX 1. USB 3. ATX платките пък са по-големи, така че може да не пасват в корпуса на дънни платки за лаптопи блок. SPDIF аудио порт Напиши ревю. AMD X 1.

Дънни платки за лаптоп

Базовите дънни платки имат по два слота за памет, докато средния и високия клас разполагат с слота в зависимост от платформата. ASUS София

Mini ITX При избора на северен мост е необходимо да се вземат предвид неговите възможности. AMD B Extended-ATX 5.