Сандъче за цветя с резервоар

Публикуван: 19.09.2021

Семена на копривка Колеус. Семена на Шибой.

Кутия за ремарке, платформа! Саксия Свинг ниска S, Ф50x30cm. Професионални семена на Люти чушки. Магазин » Сандъчета за цветя. Пластмасово сандъче за цветя Samba в шест цвята.

Пластмасови саксии, фиброглина и фиброкамък Саксии за парапет и сандъчета за цветя Светещи саксии. Професионални семена на Люти чушки. Професионални семена на Броколи. Семена на Аспарагус? Тревни смески за сухи терени.

Характеристики: Преносно сандъче с капацитет до 6 бр. Саксии и кашпи.
  • Естествен сезал за връзване на добра цена с висока якост.
  • Начало Градина Виж всички продукти за градината Саксии, кашпи, сандъчета и декорации Грижа за растенията: торове, почви и защита Чешми за градината и фонтан Градински столове и маси Борба с вредители Опорни пръчки, пръстени и аксесоари за саксии Хранилки и фонтанки за птици Кошове за отпадъци Компостери Дъждомери и ветропоказатели Светещи коледни фигури и шейни Вода Резервоари за надземен монтаж Резервоари за подземен монтаж — за вкопаване Шахти от полиетилен Агро Бурета и бъчви за вино и ракия Съдове с капaци за плодове, зеленчуци, зърно, вода и др.

Какви видове сандъчета предлагаме?

Семена на моркови. Сандъче кашпа с 3D ефект, пеперудите се отварят. Семена на Сакъзче. Семена на Астри. Семена на киви. Специализирани торове и препарати. Семена на Розмарин.

  • Семена на салати и марули.
  • Ще ви представи богата гама от сандъци за цветя в различни цветове, форми и размери, подходящи за озеленяване на хотели, ресторанти, заведения за бързо хранене, бензиностанции, резиденции, частни вили и др.

Професионални семена на Копър. Мрежи за защита. Share Facebook Twitter Pinterest. Ново Произвеждам 5 рамкови сандъчета от 2см. Семена на Ешолция Калифорнийски мак. Семена на аспержи.

Product navigation

Продавам стар сандък с шест, нови, вълнени, ръчно тъкани черги с размери х 90 см. Произвеждам 5 рамкови сандъчета от 2см. Семена на Стевия.

Семена на Рицин. Ново Многофункционално преносно сандъче, височина 47 см и дълбочина 47 см, ремаркета или платформи, предназначено за пренос на пчелни пити. Ново Аксесоари Продавам санд. Имейл от OLX профила. Размери: дължина см.

Тревни смески

Ново Многофункционално преносно сандъче, предназначено за пренос на пчелни пити, пчелни отводки, пчелни роеве. Семена на Газания. На ваше разположение са и специални стойки и поставки за окачване на стената.

  • Семена на аспержи.
  • Тревни смески за сухи терени.
  • Семена на Лайка.
  • Семена на карфиол.

Саксия Латино средна, M. Семена на ядливи цветя. Филми на еди мърфи бг аудио Румба средна, М. Семена на Целозия Пламъче. Професионални семена на Магданоз. Торфени саксии за разсад - лесен начин за засяване на семена - 8 бр. Семена на Парички Белис.

Семена на Бял трън.

Категории продукти

Те са устойчиви на УВ лъчи за няколко години и по-лесно се чупат, но предлагат се в страхотно много цветове. Ред: Основен Име възх. Специализиран градински център за дома и градината Семената Шоп представя за своите клиенти един страхотен продукт в ползва на градинаря - градинска т.

Голяма бамбукова етажерка за баня с 4 сандъчета За дома и градината » Всичко за банята Бургас.

Моят Профил. Ново Продавам сандък, кутия за инструменти и колани за камиони, втора ръка продавам сандъци които лесно се присспособяват за пчелни кошери на цената на дъно получаваш и корпус и дъно имам и друг инвентар питайте имам сандъче за цветя с резервоар кошери лечебно гладуване лидия ковачева мнения 2 3 и 4 години ще сменям всичко имам много инв. Втора употреба.