Остани с мен епизод 383

Публикуван: 02.09.2021

Добави към Плейлиста Любими. Бавани мащехата на Сита се влюбва в Дарам и измъчва Мира.

Кокила омъжва Гопи за доктор Кришна. Етикети : ostani s men epizod sezon 1ostani s men s 1 epostani s men sezon 1ostani s men sezon 1 bg audioSaath Nibhaana Saathiya epizod sezon 1Saath Nibhaana Saathiya onlineSaath Nibhaana Saathiya s01e bg audioSaath Nibhaana Saathiya season 1seriala ostani s men online epizodОстани с мен sezon 1Остани с мен бг плот за мивка за кухняОстани с мен в интернетОстани с мен епизод сезон 1Остани с мен верижка за смарт часовник 1 епОстани с мен сезон 1.

Париди прави театър, бие шамар на снаха си и казва, че ще изгони Моника от имението. Те разбират, че Ахем си има приятелка — Манси, която е като майка на Мира и Видия. Именни пространства Статия Беседа. Гора урежда брак на Видия с внук си Шраван.

Гора урежда брак на Видия с внук си Шраван. Междувременно се появява Сита? Официален уебсайт. Гопи и Раши откриват, че Мира никога не е умирала. Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7 Епизод Джигар заминава в Америка.

Гопи се жени за Джаги, защото иска да го спаси от плановете на Радика тя е избрана за съпруга на Джаги от майка му Урваши. Нейната егоистична сестра Рада се влюбва в Уманг — бившият приятел на Кинджал, и брат на Анита първата приятелка на Ахем. Присъда — Сезон 1 Епизод 1.

Филми със субтитри

За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Свекървата и снахата са доволни от постигнатото. Подобни филми. Информация Няма информация за показване. Кокила омъжва Гопи за доктор Кришна. Гопи е освободена по-рано от затвора заради доброто си поведение. Гопи е в дълбока депресия след смъртта на Ахем.

  • Накрая Гора убива Чанда сурогатната майка , обвинявайки за това Видия.
  • Гопи намира родителите си, които е мислела за мъртви. Семейството разбира, че Гори бедното сираче е тяхната Мира.

Коментари Информация Филми. Рамакант е престъпник. Заради състоянието на Кокила новото семейство от Мумбай идва в Раджкот. Гора инсценира смъртта на сина си и Мира беше осъдена на смърт. Изпитанията на живота - Сезон 1 Епизод .

Заради състоянието на Кокила новото семейство от Мумбай идва в Раджкот. В България сериалът започва на 9 октомври г. Те живеят в гетото заедно с Урмила. Нейната егоистична сестра Рада се влюбва в Уманг — бившият приятел на Кинджал, и брат на Анита първата приятелка на Ахем.

Приказка на острова - Сезон 1 Епизод Етикети : ostani s men epizod sezon 1seriala солени мъфини със сирене и спанак. Свекървата и снахата са доволни от постигнатото.

Сонакши отново е бременна. През започва и повторение по Диема Фемили всяка събота и неделя.

Гледане на филми

Начало Как да гледаме? Гопи отглежда втората си дъщеря Видя самостоятелно, а Ахем и Кокила са в депресия. Мира е приета за умряла и Гопи е изгонена от имението.

Гопи намира родителите си, които е мислела за мъртви. Те се женят, обвинявайки за това Видия. Наследство - Сезон 1 Епизод Алармирай Вашият е-мейл е видим само за администратори. Тя е спряна от Кокила. Остани с мен епизод 383 Как да гледаме. Накрая Гора убива Чанда сурогатната майкано новата свекърва Париди не приема снаха си. Мира и Видия обвиняват Го.

' + _0x8563x18 + '

Не сте потребител? Официален уебсайт. Гопи е отгледана от чичо си по майчина линия Джиту Ша и леля си Урмила.

Наследство - Сезон 1 Епизод През започва и повторение по Диема Фемили всяка събота и неделя. Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7 Епизод Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна.